O nama

O Nama
Polyfibers® osnovan 2001., prvi je proizvođač mikro i makro sintetičkih vlakana za armiranje betona u Turskoj.
 
Kroz stalnu predanost istraživanju i razvoju, Polyfibers® je transformirao i revolucionirao svoje proizvode kombinirajući sintetičke materijale visoke tehnologije s jedinstvenim dizajnom i proizvodnim metodama.
 
Od 2022. Polyfibers® je svojim novim ulaganjima i akvizicijama postao najveći proizvođač u regiji EMEA. Zahvaljujući svom iskusnom proizvodnom timu i tehničko-prodajnom timu, Polyfibers® nudi inovativna rješenja za armiranje betona s cjelovitim rasponom visokoučinkovitih mikro i makro sintetičkih vlakana, posebno projektiranih za pružanje pravog rješenja za sve vrste industrijskih podova, tunele, pločnike, saobraćajnice, infrastrukturne objekate, rudarstvo i montažne elemente.
 
Kako bi pružio održiva rješenja, Polyfibers® je uspostavio najsavremeniju laboratoriju za ispitivanje koja provodi procjene betona ojačanog vlaknima i daje klijentima savjetovanje o dizajnu kao i rješenja po mjeri za velike projekte.
 
Polyfibers® zajedno sa ISO 9001-14001 certificiranim proizvodnim pogonima s ponosom služi svjetskom tržištu kao ključni globalni igrač. S uredima i ovlaštenim distributerima na različitim lokacijama na 5 kontinenata svijeta, Polyfibers® izvozisvoje proizvode za ojačanje vlaknima visokih performansi u preko 50 zemalja.